Landekode Tchad (Tfn: +235, ISO: TD)

Nedenfor finder du landekode Tchad, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Tchad topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Tchad. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Tchad, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Tchad, hvor meget areal og befolkning Tchad har og så videre.

LANDEKODE 📞

+235

ISO (2)

TD

ISO (3)

TCD

FLAG

🇹🇩

TOPDOMÆNE

.td

VALUTAKODE

XAF

Fakta om Tchad

Tchad har et areal på 1 284 000 km2 og kan navngives TD eller TCD ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Tchad er +235, og den officielle TLD er .td. Befolkningen på Tchad er cirka 14 000 000, og det eller de sprog, de taler, er arabisk, fransk. Valutaen, der bruges i Tchad er CFA franc (kode: XAF), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 13,59 milliarder US$.

Stikkontakt i Tchad

De typer af stikkontakter der bruges i Tchad er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Tchad. Her kan du læse mere om stikkontakt Tchad og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Tchad virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.