Landekode Togo (Tfn: +228, ISO: TG)

Nedenfor finder du landekode Togo, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Togo topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Togo. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Togo, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Togo, hvor meget areal og befolkning Togo har og så videre.

LANDEKODE 📞

+228

ISO (2)

TG

ISO (3)

TGO

FLAG

🇹🇬

TOPDOMÆNE

.tg

VALUTAKODE

XOF

Fakta om Togo

Togo har et areal på 56 785 km2 og kan navngives TG eller TGO ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Togo er +228, og den officielle TLD er .tg. Befolkningen på Togo er cirka 8 000 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk. Valutaen, der bruges i Togo er CFA franc (kode: XOF), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 4,299 milliarder US$.

Stikkontakt i Togo

De typer af stikkontakter der bruges i Togo er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Togo. Her kan du læse mere om stikkontakt Togo og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Togo virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Togo

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Togo. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Togo står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Togo.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Kara+228-6
Lomé+228-2
Maritime+228-3
Plateaux+228-4
Savannah+228-7