Landekode Tokelau (Tfn: +690, ISO: TK)

Nedenfor finder du landekode Tokelau, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Tokelau topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Tokelau. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Tokelau, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Tokelau, hvor meget areal og befolkning Tokelau har og så videre.

LANDEKODE 📞

+690

ISO (2)

TK

ISO (3)

TKL

FLAG

🇹🇰

TOPDOMÆNE

.tk

VALUTAKODE

NZD

Fakta om Tokelau

Tokelau har et areal på 10 km2 og kan navngives TK eller TKL ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Tokelau er +690, og den officielle TLD er .tk. Befolkningen på Tokelau er cirka 1 500, og det eller de sprog, de taler, er Tokelauansk og engelsk. Valutaen, der bruges i Tokelau er New Zealandske dollar (kode: NZD), vi har dog ingen data om bruttonationalproduktet (BNP) for Tokelau.

Stikkontakt i Tokelau

De typer af stikkontakter der bruges i Tokelau er Type I. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Tokelau. Her kan du læse mere om stikkontakt Tokelau og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Tokelau virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.