Landekode Trinidad og Tobago (Tfn: +1-868, ISO: TT)

Nedenfor finder du landekode Trinidad og Tobago, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Trinidad og Tobago topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Trinidad og Tobago. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Trinidad og Tobago, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Trinidad og Tobago, hvor meget areal og befolkning Trinidad og Tobago har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-868

ISO (2)

TT

ISO (3)

TTO

FLAG

🇹🇹

TOPDOMÆNE

.tt

VALUTAKODE

TTD

Fakta om Trinidad og Tobago

Trinidad og Tobago har et areal på 5 131 km2 og kan navngives TT eller TTO ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Trinidad og Tobago er +1-868, og den officielle TLD er .tt. Befolkningen på Trinidad og Tobago er cirka 1 500 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Trinidad og Tobago er trinidaddollar (kode: TTD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 27,13 milliarder US$.

Stikkontakt i Trinidad og Tobago

De typer af stikkontakter der bruges i Trinidad og Tobago er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Trinidad og Tobago. Her kan du læse mere om stikkontakt Trinidad og Tobago og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Trinidad og Tobago virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.