Landekode Turkmenistan (Tfn: +993, ISO: TM)

Nedenfor finder du landekode Turkmenistan, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Turkmenistan topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Turkmenistan. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Turkmenistan, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Turkmenistan, hvor meget areal og befolkning Turkmenistan har og så videre.

LANDEKODE 📞

+993

ISO (2)

TM

ISO (3)

TKM

FLAG

🇹🇲

TOPDOMÆNE

.tm

VALUTAKODE

TMM

Fakta om Turkmenistan

Turkmenistan har et areal på 491 210 km2 og kan navngives TM eller TKM ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Turkmenistan er +993, og den officielle TLD er .tm. Befolkningen på Turkmenistan er cirka 6 000 000, og det eller de sprog, de taler, er turkmenske. Valutaen, der bruges i Turkmenistan er turkmensk manat (kode: TMM), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 40,56 milliarder US$.

Stikkontakt i Turkmenistan

De typer af stikkontakter der bruges i Turkmenistan er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Turkmenistan. Her kan du læse mere om stikkontakt Turkmenistan og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Turkmenistan virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Turkmenistan

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Turkmenistan. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Turkmenistan står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Turkmenistan.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Dashkhouvuz+993-322
Mary+993-522
Serdarabad (tidigare Nebitdag)+993-222
Turkmenabad (tidigare Chardzho)+993-378
Turkmenbashi (tidigare Krasnov)+993-243