Landekode Turks- og Caicosøerne (Tfn: +1-649, ISO: TC)

Nedenfor finder du landekode Turks- og Caicosøerne, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Turks- og Caicosøerne topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Turks- og Caicosøerne. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Turks- og Caicosøerne, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Turks- og Caicosøerne, hvor meget areal og befolkning Turks- og Caicosøerne har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-649

ISO (2)

TC

ISO (3)

TCA

FLAG

🇹🇨

TOPDOMÆNE

.tc

VALUTAKODE

USD

Fakta om Turks- og Caicosøerne

Turks- og Caicosøerne har et areal på 616,3 km2 og kan navngives TC eller TCA ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Turks- og Caicosøerne er +1-649, og den officielle TLD er .tc. Befolkningen på Turks- og Caicosøerne er cirka 35 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Turks- og Caicosøerne er amerikanske dollars (kode: USD), vi har dog ingen data om bruttonationalproduktet (BNP) for Turks- og Caicosøerne.

Stikkontakt i Turks- og Caicosøerne

De typer af stikkontakter der bruges i Turks- og Caicosøerne er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Turks- og Caicosøerne. Her kan du læse mere om stikkontakt Turks- og Caicosøerne og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Turks- og Caicosøerne virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.