Landekode Tuvalu (Tfn: +688, ISO: tv)

Nedenfor finder du landekode Tuvalu, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Tuvalu topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Tuvalu. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Tuvalu, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Tuvalu, hvor meget areal og befolkning Tuvalu har og så videre.

LANDEKODE 📞

+688

ISO (2)

tv

ISO (3)

TUV

FLAG

🇹🇻

TOPDOMÆNE

.tv

VALUTAKODE

TVD

Fakta om Tuvalu

Tuvalu har et areal på 26 km2 og kan navngives tv eller TUV ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Tuvalu er +688, og den officielle TLD er .tv. Befolkningen på Tuvalu er cirka 12 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk og Tuvalu. Valutaen, der bruges i Tuvalu er Tuvalu dollar (kode: TVD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 38 miljoner US$.

Stikkontakt i Tuvalu

De typer af stikkontakter der bruges i Tuvalu er Type I. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Tuvalu. Her kan du læse mere om stikkontakt Tuvalu og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Tuvalu virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.