Landekode Uganda (Tfn: +256, ISO: UG)

Nedenfor finder du landekode Uganda, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Uganda topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Uganda. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Uganda, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Uganda, hvor meget areal og befolkning Uganda har og så videre.

LANDEKODE 📞

+256

ISO (2)

UG

ISO (3)

UGA

FLAG

🇺🇬

TOPDOMÆNE

.ug

VALUTAKODE

UGX

Fakta om Uganda

Uganda har et areal på 241 038 km2 og kan navngives UG eller UGA ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Uganda er +256, og den officielle TLD er .ug. Befolkningen på Uganda er cirka 43 000 000, og det eller de sprog, de taler, er Engelsk, Luganda og Swahili. Valutaen, der bruges i Uganda er Ugandiske shilling (kode: UGX), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 22,6 milliarder US$.

Stikkontakt i Uganda

De typer af stikkontakter der bruges i Uganda er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Uganda. Her kan du læse mere om stikkontakt Uganda og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Uganda virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Uganda

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Uganda. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Uganda står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Uganda.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Jinja+256-43
Kampala+256-41
Kyambogo+256-41