Landekode Ukraine (Tfn: +380, ISO: UA)

Nedenfor finder du landekode Ukraine, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Ukraine topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Ukraine. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Ukraine, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Ukraine, hvor meget areal og befolkning Ukraine har og så videre.

LANDEKODE 📞

+380

ISO (2)

UA

ISO (3)

UKR

FLAG

🇺🇦

TOPDOMÆNE

.ua

VALUTAKODE

UAH

Fakta om Ukraine

Ukraine har et areal på 603 628 km2 og kan navngives UA eller UKR ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Ukraine er +380, og den officielle TLD er .ua. Befolkningen på Ukraine er cirka 42 000 000, og det eller de sprog, de taler, er ukrainska. Valutaen, der bruges i Ukraine er Hryvnia (kode: UAH), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 175,5 milliarder US$.

Stikkontakt i Ukraine

De typer af stikkontakter der bruges i Ukraine er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Ukraine. Her kan du læse mere om stikkontakt Ukraine og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Ukraine virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Ukraine

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Ukraine. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Ukraine står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Ukraine.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Donetsk+380-62