Landekode Vanuatu (Tfn: +678, ISO: VU)

Nedenfor finder du landekode Vanuatu, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Vanuatu topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Vanuatu. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Vanuatu, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Vanuatu, hvor meget areal og befolkning Vanuatu har og så videre.

LANDEKODE 📞

+678

ISO (2)

VU

ISO (3)

VUT

FLAG

🇻🇺

TOPDOMÆNE

.vu

VALUTAKODE

VUV

Fakta om Vanuatu

Vanuatu har et areal på 12 189 km2 og kan navngives VU eller VUT ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Vanuatu er +678, og den officielle TLD er .vu. Befolkningen på Vanuatu er cirka 300 000, og det eller de sprog, de taler, er bislama, engelsk og fransk. Valutaen, der bruges i Vanuatu er vanuatisk vatu (kode: VUV), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 828 miljoner US$.

Stikkontakt i Vanuatu

De typer af stikkontakter der bruges i Vanuatu er Type I. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Vanuatu. Her kan du læse mere om stikkontakt Vanuatu og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Vanuatu virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Vanuatu

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Vanuatu. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Vanuatu står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Vanuatu.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Efate+678-23
Epi+678-24
Luganville+678-36
Maewo+678-383
Malekula+678-484
Port Vila+678-22
Shepherds+678-282
Tanna+678-686