Landekode Vatikanstaten (Tfn: +379, ISO: VA)

Nedenfor finder du landekode Vatikanstaten, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Vatikanstaten topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Vatikanstaten. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Vatikanstaten, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Vatikanstaten, hvor meget areal og befolkning Vatikanstaten har og så videre.

LANDEKODE 📞

+379

ISO (2)

VA

ISO (3)

VAT

FLAG

🇻🇦

TOPDOMÆNE

.va

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Vatikanstaten

Vatikanstaten har et areal på 0,44 km2 og kan navngives VA eller VAT ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Vatikanstaten er +379, og den officielle TLD er .va. Befolkningen på Vatikanstaten er cirka 1 000, og det eller de sprog, de taler, er italiensk, latin. Valutaen, der bruges i Vatikanstaten er Euro (kode: EUR), vi har dog ingen data om bruttonationalproduktet (BNP) for Vatikanstaten.

Stikkontakt i Vatikanstaten

De typer af stikkontakter der bruges i Vatikanstaten er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Vatikanstaten. Her kan du læse mere om stikkontakt Vatikanstaten og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Vatikanstaten virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.