Landekode Vestsahara (Tfn: +212)

Nedenfor finder du landekode Vestsahara, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Vestsahara topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Vestsahara. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Vestsahara, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Vestsahara, hvor meget areal og befolkning Vestsahara har og så videre.

LANDEKODE 📞

+212

FLAG

🇪🇭

TOPDOMÆNE

.eh

VALUTAKODE

MAD

Fakta om Vestsahara

Vestsahara har et areal på 266 000 km2 , men der er ikke noget officielt navn for Vestsahara der bruger ISO-koder. Landekoden for at ringe til Vestsahara findes dog og er +212, og der er også et officielt topdomæne, der er .eh. Befolkningen på Vestsahara er cirka 600 000, og det eller de sprog, de taler, er arabisk. Valutaen, der bruges i Vestsahara er marokkansk dirham (kode: MAD), vi har dog ingen data om bruttonationalproduktet (BNP) for Vestsahara.

Stikkontakt i Vestsahara

De typer af stikkontakter der bruges i Vestsahara er Type C, Type F. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Vestsahara. Her kan du læse mere om stikkontakt Vestsahara og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Vestsahara virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.