Landekode Wallis og Futuna (Tfn: +681, ISO: WF)

Nedenfor finder du landekode Wallis og Futuna, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Wallis og Futuna topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Wallis og Futuna. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Wallis og Futuna, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Wallis og Futuna, hvor meget areal og befolkning Wallis og Futuna har og så videre.

LANDEKODE 📞

+681

ISO (2)

WF

ISO (3)

WLF

FLAG

🇼🇫

TOPDOMÆNE

.wf

VALUTAKODE

XPF

Fakta om Wallis og Futuna

Wallis og Futuna har et areal på 142,42 km2 og kan navngives WF eller WLF ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Wallis og Futuna er +681, og den officielle TLD er .wf. Befolkningen på Wallis og Futuna er cirka 12 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk og walisisk. Valutaen, der bruges i Wallis og Futuna er CFP franc (kode: XPF), vi har dog ingen data om bruttonationalproduktet (BNP) for Wallis og Futuna.

Stikkontakt i Wallis og Futuna

De typer af stikkontakter der bruges i Wallis og Futuna er Type E. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du muligvis skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Wallis og Futuna. Her kan du læse mere om stikkontakt Wallis og Futuna og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Wallis og Futuna virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.