Landekode Yemen (Tfn: +967, ISO: YE)

Nedenfor finder du landekode Yemen, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Yemen topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Yemen. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Yemen, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Yemen, hvor meget areal og befolkning Yemen har og så videre.

LANDEKODE 📞

+967

ISO (2)

YE

ISO (3)

YEM

FLAG

🇾🇪

TOPDOMÆNE

.ye

VALUTAKODE

YER

Fakta om Yemen

Yemen har et areal på 527 968 km2 og kan navngives YE eller YEM ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Yemen er +967, og den officielle TLD er .ye. Befolkningen på Yemen er cirka 29 000 000, og det eller de sprog, de taler, er arabisk. Valutaen, der bruges i Yemen er Yemenitisk rial (kode: YER), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 43,89 milliarder US$.

Stikkontakt i Yemen

De typer af stikkontakter der bruges i Yemen er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Yemen. Her kan du læse mere om stikkontakt Yemen og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Yemen virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Yemen

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Yemen. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Yemen står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Yemen.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Almahrah+967-5
Amran+967-7
Hodeidah+967-3
Taiz+967-4
Yarim+967-4
Zabid+967-3