Landekode Zambia (Tfn: +260, ISO: ZM)

Nedenfor finder du landekode Zambia, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Zambia topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Zambia. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Zambia, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Zambia, hvor meget areal og befolkning Zambia har og så videre.

LANDEKODE 📞

+260

ISO (2)

ZM

ISO (3)

ZMB

FLAG

🇿🇲

TOPDOMÆNE

.zm

VALUTAKODE

ZMK

Fakta om Zambia

Zambia har et areal på 752 618 km2 og kan navngives ZM eller ZMB ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Zambia er +260, og den officielle TLD er .zm. Befolkningen på Zambia er cirka 18 000 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Zambia er zambisk kwacha (kode: ZMK), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 22,24 milliarder US$.

Stikkontakt i Zambia

De typer af stikkontakter der bruges i Zambia er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Zambia. Her kan du læse mere om stikkontakt Zambia og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Zambia virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Zambia

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Zambia. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Zambia står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Zambia.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Kitwe+260-2
Luanshya+260-2
Lusaka+260-1
Ndola+260-2