Landekode Zimbabwe (Tfn: +263, ISO: ZW)

Nedenfor finder du landekode Zimbabwe, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Zimbabwe topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Zimbabwe. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Zimbabwe, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Zimbabwe, hvor meget areal og befolkning Zimbabwe har og så videre.

LANDEKODE 📞

+263

ISO (2)

ZW

ISO (3)

ZWE

FLAG

🇿🇼

TOPDOMÆNE

.zw

VALUTAKODE

ZWD

Fakta om Zimbabwe

Zimbabwe har et areal på 390 757 km2 og kan navngives ZW eller ZWE ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Zimbabwe er +263, og den officielle TLD er .zw. Befolkningen på Zimbabwe er cirka 15 000 000, og det eller de sprog, de taler, er Engelsk, Shona og Sindebele. Valutaen, der bruges i Zimbabwe er flere forskellige (sydafrikanske rand, pula, brutto pund, amerikanske dollar og euro) (kode: ZWD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 10,48 milliarder US$.

Stikkontakt i Zimbabwe

De typer af stikkontakter der bruges i Zimbabwe er Type D. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Zimbabwe. Her kan du læse mere om stikkontakt Zimbabwe og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Zimbabwe virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Zimbabwe

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Zimbabwe. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Zimbabwe står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Zimbabwe.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Mobiltelefoner+263-091 + 6 siffror
Mobiltelefoner+263-011 + 6 siffror
Mobiltelefoner+263-023 + 6 siffror
Harare+263-4
Mutare+263-20