Landekode Barbados (Tfn: +1-246, ISO: BB)

Nedenfor finder du landekode Barbados, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Barbados topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Barbados. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Barbados, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Barbados, hvor meget areal og befolkning Barbados har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-246

ISO (2)

BB

ISO (3)

BRB

FLAG

🇧🇧

TOPDOMÆNE

.bb

VALUTAKODE

BBD

Fakta om Barbados

Barbados har et areal på 439 km2 og kan navngives BB eller BRB ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Barbados er +1-246, og den officielle TLD er .bb. Befolkningen på Barbados er cirka 280 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Barbados er Barbadisk dollar (kode: BBD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 4,262 milliarder US$.

Stikkontakt i Barbados

De typer af stikkontakter der bruges i Barbados er Type B. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Barbados. Her kan du læse mere om stikkontakt Barbados og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Barbados virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.