Landekode Benin (Tfn: +229, ISO: BJ)

Nedenfor finder du landekode Benin, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Benin topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Benin. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Benin, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Benin, hvor meget areal og befolkning Benin har og så videre.

LANDEKODE 📞

+229

ISO (2)

BJ

ISO (3)

BEN

FLAG

🇧🇯

TOPDOMÆNE

.bj

VALUTAKODE

XOF

Fakta om Benin

Benin har et areal på 114 763 km2 og kan navngives BJ eller BEN ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Benin er +229, og den officielle TLD er .bj. Befolkningen på Benin er cirka 12 000 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk. Valutaen, der bruges i Benin er CFA franc (kode: XOF), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 8,359 milliarder US$.

Stikkontakt i Benin

De typer af stikkontakter der bruges i Benin er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Benin. Her kan du læse mere om stikkontakt Benin og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Benin virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Benin

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Benin. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Benin står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Benin.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Atlantique+229-21
Collines+229-22
Ouémé+229-20