Landekode Caymanøerne (Tfn: +1-345, ISO: KY)

Nedenfor finder du landekode Caymanøerne, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Caymanøerne topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Caymanøerne. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Caymanøerne, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Caymanøerne, hvor meget areal og befolkning Caymanøerne har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-345

ISO (2)

KY

ISO (3)

CYM

FLAG

🇰🇾

TOPDOMÆNE

.ky

VALUTAKODE

KYD

Fakta om Caymanøerne

Caymanøerne har et areal på 264 km2 og kan navngives KY eller CYM ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Caymanøerne er +1-345, og den officielle TLD er .ky. Befolkningen på Caymanøerne er cirka 70 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Caymanøerne er caymanske dollar (kode: KYD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 2,25 milliarder US$.

Stikkontakt i Caymanøerne

De typer af stikkontakter der bruges i Caymanøerne er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Caymanøerne. Her kan du læse mere om stikkontakt Caymanøerne og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Caymanøerne virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.