Landekode Djibouti (Tfn: +253, ISO: DJ)

Nedenfor finder du landekode Djibouti, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Djibouti topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Djibouti. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Djibouti, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Djibouti, hvor meget areal og befolkning Djibouti har og så videre.

LANDEKODE 📞

+253

ISO (2)

DJ

ISO (3)

DJI

FLAG

🇩🇯

TOPDOMÆNE

.dj

VALUTAKODE

DJF

Fakta om Djibouti

Djibouti har et areal på 23 200 km2 og kan navngives DJ eller DJI ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Djibouti er +253, og den officielle TLD er .dj. Befolkningen på Djibouti er cirka 900 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk og arabisk. Valutaen, der bruges i Djibouti er Djibouti franc (kode: DJF), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 1,459 milliarder US$.

Stikkontakt i Djibouti

De typer af stikkontakter der bruges i Djibouti er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Djibouti. Her kan du læse mere om stikkontakt Djibouti og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Djibouti virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.