Landekode Dominikanske Republik (Tfn: +1-809, 1-829, 1-849, ISO: DO)

Nedenfor finder du landekode Dominikanske Republik, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Dominikanske Republik topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Dominikanske Republik. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Dominikanske Republik, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Dominikanske Republik, hvor meget areal og befolkning Dominikanske Republik har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-809, 1-829, 1-849

ISO (2)

DO

ISO (3)

DOM

FLAG

🇩🇴

TOPDOMÆNE

.do

VALUTAKODE

DOP

Fakta om Dominikanske Republik

Dominikanske Republik har et areal på 48 671 km2 og kan navngives DO eller DOM ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Dominikanske Republik er +1-809, 1-829, 1-849, og den officielle TLD er .do. Befolkningen på Dominikanske Republik er cirka 11 000 000, og det eller de sprog, de taler, er spansk. Valutaen, der bruges i Dominikanske Republik er Dominikanske peso (kode: DOP), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 59,27 milliarder US$.

Stikkontakt i Dominikanske Republik

De typer af stikkontakter der bruges i Dominikanske Republik er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Dominikanske Republik. Her kan du læse mere om stikkontakt Dominikanske Republik og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Dominikanske Republik virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.