Landekode Forenede Arabiske Emirater (Tfn: +971, ISO: AE)

Nedenfor finder du landekode Forenede Arabiske Emirater, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Forenede Arabiske Emirater topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Forenede Arabiske Emirater. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Forenede Arabiske Emirater, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Forenede Arabiske Emirater, hvor meget areal og befolkning Forenede Arabiske Emirater har og så videre.

LANDEKODE 📞

+971

ISO (2)

AE

ISO (3)

ARE

FLAG

🇦🇪

TOPDOMÆNE

.ae

VALUTAKODE

AED

Fakta om Forenede Arabiske Emirater

Forenede Arabiske Emirater har et areal på 83 600 km2 og kan navngives AE eller ARE ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Forenede Arabiske Emirater er +971, og den officielle TLD er .ae. Befolkningen på Forenede Arabiske Emirater er cirka 9 600 000, og det eller de sprog, de taler, er arabisk. Valutaen, der bruges i Forenede Arabiske Emirater er emirat dirham (kode: AED), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 390 milliarder US$.

Stikkontakt i Forenede Arabiske Emirater

De typer af stikkontakter der bruges i Forenede Arabiske Emirater er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Forenede Arabiske Emirater. Her kan du læse mere om stikkontakt Forenede Arabiske Emirater og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Forenede Arabiske Emirater virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Forenede Arabiske Emirater

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Forenede Arabiske Emirater. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Forenede Arabiske Emirater står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Forenede Arabiske Emirater.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Ajman+971-6
Al Ain+971-3
Aweir+971-58
Dhayd+971-6
Dibba+971-9
Dubai+971-4
Falaj-al-Moalla+971-6
Fujairah+971-70
Khawanij+971-48
Ras-al-Khaimah+971-77
Sharjah+971-6
Tarif+971-88
Umm-al-Qaiwain+971-6