Landekode Gambia (Tfn: +220, ISO: GM)

Nedenfor finder du landekode Gambia, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Gambia topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Gambia. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Gambia, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Gambia, hvor meget areal og befolkning Gambia har og så videre.

LANDEKODE 📞

+220

ISO (2)

GM

ISO (3)

GMB

FLAG

🇬🇲

TOPDOMÆNE

.gm

VALUTAKODE

GMD

Fakta om Gambia

Gambia har et areal på 10 689 km2 og kan navngives GM eller GMB ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Gambia er +220, og den officielle TLD er .gm. Befolkningen på Gambia er cirka 2 100 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Gambia er dalasi (kode: GMD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 896 miljoner US$.

Stikkontakt i Gambia

De typer af stikkontakter der bruges i Gambia er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Gambia. Her kan du læse mere om stikkontakt Gambia og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Gambia virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Gambia

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Gambia. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Gambia står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Gambia.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Banjul+220-42
Kotu+220-446
Outside Libreville+220-2
Sanyang+220-441
Serekunda+220-43
Yundum+220-447