Landekode Guadeloupe (Tfn: +590, ISO: GP)

Nedenfor finder du landekode Guadeloupe, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Guadeloupe topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Guadeloupe. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Guadeloupe, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Guadeloupe, hvor meget areal og befolkning Guadeloupe har og så videre.

LANDEKODE 📞

+590

ISO (2)

GP

ISO (3)

GLP

FLAG

🇬🇵

TOPDOMÆNE

.gp

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Guadeloupe

Guadeloupe har et areal på 1 628 km2 og kan navngives GP eller GLP ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Guadeloupe er +590, og den officielle TLD er .gp. Befolkningen på Guadeloupe er cirka 396 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk. Valutaen, der bruges i Guadeloupe er Euro (kode: EUR), vi har dog ingen data om bruttonationalproduktet (BNP) for Guadeloupe.

Stikkontakt i Guadeloupe

De typer af stikkontakter der bruges i Guadeloupe er Type C, Type D, Type E. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du muligvis skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Guadeloupe. Her kan du læse mere om stikkontakt Guadeloupe og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Guadeloupe virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.