Landekode Liechtenstein (Tfn: +423, ISO: LI)

Nedenfor finder du landekode Liechtenstein, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Liechtenstein topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Liechtenstein. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Liechtenstein, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Liechtenstein, hvor meget areal og befolkning Liechtenstein har og så videre.

LANDEKODE 📞

+423

ISO (2)

LI

ISO (3)

LIE

FLAG

🇱🇮

TOPDOMÆNE

.li

VALUTAKODE

CHF

Fakta om Liechtenstein

Liechtenstein har et areal på 160 km2 og kan navngives LI eller LIE ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Liechtenstein er +423, og den officielle TLD er .li. Befolkningen på Liechtenstein er cirka 40 000, og det eller de sprog, de taler, er tysk. Valutaen, der bruges i Liechtenstein er schweizerfranc (kode: CHF), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 5,113 milliarder US$.

Stikkontakt i Liechtenstein

De typer af stikkontakter der bruges i Liechtenstein er Type J. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Liechtenstein. Her kan du læse mere om stikkontakt Liechtenstein og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Liechtenstein virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Liechtenstein

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Liechtenstein. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Liechtenstein står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Liechtenstein.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Vaduz+423-3
Vaduz+423-4