Landekode Luxembourg (Tfn: +352, ISO: LU)

Nedenfor finder du landekode Luxembourg, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Luxembourg topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Luxembourg. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Luxembourg, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Luxembourg, hvor meget areal og befolkning Luxembourg har og så videre.

LANDEKODE 📞

+352

ISO (2)

LU

ISO (3)

LUX

FLAG

🇱🇺

TOPDOMÆNE

.lu

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Luxembourg

Luxembourg har et areal på 2 586,4 km2 og kan navngives LU eller LUX ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Luxembourg er +352, og den officielle TLD er .lu. Befolkningen på Luxembourg er cirka 620 000, og det eller de sprog, de taler, er luxembourgsk, fransk og tysk. Valutaen, der bruges i Luxembourg er Euro (kode: EUR), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 60,54 milliarder US$.

Stikkontakt i Luxembourg

De typer af stikkontakter der bruges i Luxembourg er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Luxembourg. Her kan du læse mere om stikkontakt Luxembourg og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Luxembourg virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.