Landekode Mikronesien (Tfn: +691, ISO: FM)

Nedenfor finder du landekode Mikronesien, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Mikronesien topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Mikronesien. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Mikronesien, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Mikronesien, hvor meget areal og befolkning Mikronesien har og så videre.

LANDEKODE 📞

+691

ISO (2)

FM

ISO (3)

FSM

FLAG

🇫🇲

TOPDOMÆNE

.fm

VALUTAKODE

USD

Fakta om Mikronesien

Mikronesien har et areal på 702 km2 og kan navngives FM eller FSM ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Mikronesien er +691, og den officielle TLD er .fm. Befolkningen på Mikronesien er cirka 115 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Mikronesien er amerikanske dollars (kode: USD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 339 miljoner US$.

Stikkontakt i Mikronesien

De typer af stikkontakter der bruges i Mikronesien er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Mikronesien. Her kan du læse mere om stikkontakt Mikronesien og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Mikronesien virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.