Landekode Ny Kaledonien (Tfn: +687, ISO: NC)

Nedenfor finder du landekode Ny Kaledonien, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Ny Kaledonien topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Ny Kaledonien. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Ny Kaledonien, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Ny Kaledonien, hvor meget areal og befolkning Ny Kaledonien har og så videre.

LANDEKODE 📞

+687

ISO (2)

NC

ISO (3)

NCL

FLAG

🇳🇨

TOPDOMÆNE

.nc

VALUTAKODE

XPF

Fakta om Ny Kaledonien

Ny Kaledonien har et areal på 18 576 km2 og kan navngives NC eller NCL ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Ny Kaledonien er +687, og den officielle TLD er .nc. Befolkningen på Ny Kaledonien er cirka 270 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk. Valutaen, der bruges i Ny Kaledonien er CEP franc (kode: XPF), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 9280000000 US$.

Stikkontakt i Ny Kaledonien

De typer af stikkontakter der bruges i Ny Kaledonien er Type F. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Ny Kaledonien. Her kan du læse mere om stikkontakt Ny Kaledonien og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Ny Kaledonien virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.