Landekode Palæstina (Tfn: +970, ISO: PS)

Nedenfor finder du landekode Palæstina, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Palæstina topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Palæstina. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Palæstina, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Palæstina, hvor meget areal og befolkning Palæstina har og så videre.

LANDEKODE 📞

+970

ISO (2)

PS

ISO (3)

PSE

FLAG

🇵🇸

TOPDOMÆNE

.ps

VALUTAKODE

JOD

Fakta om Palæstina

Palæstina har et areal på 6 020 km2 og kan navngives PS eller PSE ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Palæstina er +970, og den officielle TLD er .ps. Befolkningen på Palæstina er cirka 4 900 000, og det eller de sprog, de taler, er arabisk. Valutaen, der bruges i Palæstina er Jordanske dinarer, egyptiske pund og israelske sekel (kode: JOD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 6641000000 US$.

Stikkontakt i Palæstina

De typer af stikkontakter der bruges i Palæstina er Type H. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Palæstina. Her kan du læse mere om stikkontakt Palæstina og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Palæstina virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.