Landekode Puerto Rico (Tfn: +1-787, 1-939, ISO: PR)

Nedenfor finder du landekode Puerto Rico, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Puerto Rico topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Puerto Rico. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Puerto Rico, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Puerto Rico, hvor meget areal og befolkning Puerto Rico har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-787, 1-939

ISO (2)

PR

ISO (3)

PRI

FLAG

🇵🇷

TOPDOMÆNE

.pr

VALUTAKODE

USD

Fakta om Puerto Rico

Puerto Rico har et areal på 9 104 km2 og kan navngives PR eller PRI ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Puerto Rico er +1-787, 1-939, og den officielle TLD er .pr. Befolkningen på Puerto Rico er cirka 3 000 000, og det eller de sprog, de taler, er spansk og engelsk. Valutaen, der bruges i Puerto Rico er amerikanske dollars (kode: USD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 93,52 milliarder US$.

Stikkontakt i Puerto Rico

De typer af stikkontakter der bruges i Puerto Rico er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Puerto Rico. Her kan du læse mere om stikkontakt Puerto Rico og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Puerto Rico virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Puerto Rico

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Puerto Rico. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Puerto Rico står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Puerto Rico.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
San Juan+1-939