Landekode Saint-Barthélemy (Tfn: +590, ISO: BL)

Nedenfor finder du landekode Saint-Barthélemy, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Saint-Barthélemy topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Saint-Barthélemy. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Saint-Barthélemy, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Saint-Barthélemy, hvor meget areal og befolkning Saint-Barthélemy har og så videre.

LANDEKODE 📞

+590

ISO (2)

BL

ISO (3)

BLM

FLAG

🇧🇱

TOPDOMÆNE

.bl

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Saint-Barthélemy

Saint-Barthélemy har et areal på 25 km2 og kan navngives BL eller BLM ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Saint-Barthélemy er +590, og den officielle TLD er .bl. Befolkningen på Saint-Barthélemy er cirka 10 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk. Valutaen, der bruges i Saint-Barthélemy er Euro (kode: EUR), vi har dog ingen data om bruttonationalproduktet (BNP) for Saint-Barthélemy.

Stikkontakt i Saint-Barthélemy

De typer af stikkontakter der bruges i Saint-Barthélemy er Type E. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du muligvis skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Saint-Barthélemy. Her kan du læse mere om stikkontakt Saint-Barthélemy og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Saint-Barthélemy virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.