Landekode Saint Lucia (Tfn: +1-758, ISO: LC)

Nedenfor finder du landekode Saint Lucia, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Saint Lucia topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Saint Lucia. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Saint Lucia, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Saint Lucia, hvor meget areal og befolkning Saint Lucia har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-758

ISO (2)

LC

ISO (3)

LCA

FLAG

🇱🇨

TOPDOMÆNE

.lc

VALUTAKODE

XCD

Fakta om Saint Lucia

Saint Lucia har et areal på 617 km2 og kan navngives LC eller LCA ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Saint Lucia er +1-758, og den officielle TLD er .lc. Befolkningen på Saint Lucia er cirka 190 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Saint Lucia er østcaribiske dollar (kode: XCD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 1,377 milliarder US$.

Stikkontakt i Saint Lucia

De typer af stikkontakter der bruges i Saint Lucia er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Saint Lucia. Her kan du læse mere om stikkontakt Saint Lucia og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Saint Lucia virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.