Landekode Saint-Pierre og Miquelon (Tfn: +508, ISO: E.M)

Nedenfor finder du landekode Saint-Pierre og Miquelon, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Saint-Pierre og Miquelon topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Saint-Pierre og Miquelon. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Saint-Pierre og Miquelon, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Saint-Pierre og Miquelon, hvor meget areal og befolkning Saint-Pierre og Miquelon har og så videre.

LANDEKODE 📞

+508

ISO (2)

E.M

ISO (3)

SPM

FLAG

🇵🇲

TOPDOMÆNE

.pm

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Saint-Pierre og Miquelon

Saint-Pierre og Miquelon har et areal på 242 km2 og kan navngives E.M eller SPM ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Saint-Pierre og Miquelon er +508, og den officielle TLD er .pm. Befolkningen på Saint-Pierre og Miquelon er cirka 6 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk. Valutaen, der bruges i Saint-Pierre og Miquelon er Euro (kode: EUR), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 215300000 US$.

Stikkontakt i Saint-Pierre og Miquelon

De typer af stikkontakter der bruges i Saint-Pierre og Miquelon er Type E. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du muligvis skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Saint-Pierre og Miquelon. Her kan du læse mere om stikkontakt Saint-Pierre og Miquelon og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Saint-Pierre og Miquelon virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.