Landekode Saint Vincent og Grenadinerne (Tfn: +1-784, ISO: VC)

Nedenfor finder du landekode Saint Vincent og Grenadinerne, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Saint Vincent og Grenadinerne topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Saint Vincent og Grenadinerne. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Saint Vincent og Grenadinerne, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Saint Vincent og Grenadinerne, hvor meget areal og befolkning Saint Vincent og Grenadinerne har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-784

ISO (2)

VC

ISO (3)

VCT

FLAG

🇻🇨

TOPDOMÆNE

.vc

VALUTAKODE

XCD

Fakta om Saint Vincent og Grenadinerne

Saint Vincent og Grenadinerne har et areal på 389 km2 og kan navngives VC eller VCT ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Saint Vincent og Grenadinerne er +1-784, og den officielle TLD er .vc. Befolkningen på Saint Vincent og Grenadinerne er cirka 110 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Saint Vincent og Grenadinerne er østcaribiske dollar (kode: XCD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 742 miljoner US$.

Stikkontakt i Saint Vincent og Grenadinerne

De typer af stikkontakter der bruges i Saint Vincent og Grenadinerne er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Saint Vincent og Grenadinerne. Her kan du læse mere om stikkontakt Saint Vincent og Grenadinerne og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Saint Vincent og Grenadinerne virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.