Landekode Somalia (Tfn: +252, ISO: SO)

Nedenfor finder du landekode Somalia, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Somalia topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Somalia. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Somalia, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Somalia, hvor meget areal og befolkning Somalia har og så videre.

LANDEKODE 📞

+252

ISO (2)

SO

ISO (3)

SOM

FLAG

🇸🇴

TOPDOMÆNE

.so

VALUTAKODE

SOS

Fakta om Somalia

Somalia har et areal på 637 657 km2 og kan navngives SO eller SOM ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Somalia er +252, og den officielle TLD er .so. Befolkningen på Somalia er cirka 11 000 000, og det eller de sprog, de taler, er somalisk og arabisk. Valutaen, der bruges i Somalia er somalisk shilling (kode: SOS), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 2,372 milliarder US$.

Stikkontakt i Somalia

De typer af stikkontakter der bruges i Somalia er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Somalia. Her kan du læse mere om stikkontakt Somalia og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Somalia virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Somalia

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Somalia. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Somalia står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Somalia.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Mogadiscio+252-61